Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τζαβέλλας: «Είναι παλικάρια… τους παραδέχομαι»

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο πρόεδρος της Δόξα Βύρωνα, Γιώργος Τζαβέλλας μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των φίλων της Δόξας, στέκοντας στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μετά τον αποκλεισμό της ομάδας απο το κύπελλο κόντρα στο Αιγάλεω.
Διαβάστε αναλυτικά το ποστάρισμα του:
«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα νομίζω για την ομάδα. Μετά από χρόνια αγωνίσ...τηκε σε ένα παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες έδειξαν ότι τιμούν το βαρύ σήμα που φορούν στο στήθος και άντεξαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αγώνος με μία ομάδα που έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Είναι πρώτη στη Δ’ Εθνική και την οποία ήδη την κερδίσαμε μία φορά». «Οι παίκτες μας έδειξαν πως είναι έτοιμοι να επιστρέψουμε από την νέα χρονιά εκεί που ανήκουμε. Είναι παλικάρια και εγώ προσωπικά τους παραδέχομαι. Τώρα αρχίζουμε… μην το ξεχνάτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά τέτοια παιχνίδια τα επόμενα χρόνια»
πηγή : https://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/alexana13/

ΗΤΤΑ 2-0 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

Η ομάδα του Αιγάλεω θα πάρει μέρος στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βύρωνα μπροστά σε 1500 και πλέον φίλους του που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξε το σκορ στο 40’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παπουτσή.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης
Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 48’ Τουρνάς και Δουκάκης άλλαξαν όμορφα την μπάλα που έφτασε στον Πολυκρέτη με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Δόξα στην συνέχεια βγήκε μπροστά με σκοπό να πετύχει τέρμα που θα πήγιανε το ματς στην παράταση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο Γκάμαρης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Δάρρας, Κουτσοδήμος (83’ Βουτυράς), Κουμπούλης, Πολυκρέτης, Νυκταράκης (56’ Τζανετάκος), Τουρνάς, Μακρής, Δουκάκης (73’ Πιστόλης)
ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Ζίζηλας, Παπαδόπουλος, Κρυεμμάδυ, Κατσούδας, Ακριτίδης (52’ Παπατζίμας), Κασσιανός (67’ Ταμπουράκης), Μουστακαλάκης (2’ Φώσκολος), Γκουντελίτσας, Λουσαράκης, Ζαφειράκης
πηγή :  www.stoplekto.gr

αποτελεσμα ημιχρόνου Αιγάλεω -Δόξα Βύρωνος 1-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 - 0 το γκόλ με πέναλτυ στο 41' λεπτό.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΟΞΑ ...LIVE

Δείτε τον αγώνα Αιγάλεω - Δόξα Βύρωνος

http://www.topiko24.gr/index.php/eidiseis-kentrkou-thematos/live.html

Προσφορά : www.topiko24.gr