Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

-ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΡΟΠΑΣ-ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΙ STUDZIENNY ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.
-ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΦΕΤΟΣ!
-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
-ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 16-1 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΓΑΝΗ.
-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΓΟΥΡΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΕΚΤΟΣ (0-2) ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΝΩ Ο 1ος ΒΟΗΘΟΣ ΓΟΥΡΝΑΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1ος ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΚΤΟΣ (1-1).
-ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.