Σελίδες

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Δόξας Βύρωνα υπέβαλε ο Γιάννης Θεοδωρίμπασης, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης.
Οι έντονες αποδοκιμασίες από φιλάθλους της ομάδας στο πρόσωπο του, αλλά και η εισβολή νεαρών οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του αγώνα (που θα φέρει σίγουρα την βαριά τιμωρία στον σύλλογο), οδήγησαν τον ισχυρό άντρα του συλλόγου σ’ αυτή την απόφαση. Αυτή την ώρα έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ για να συζητηθεί η διάδοχη κατάσταση
gazzetta.gr

Τα βρόντηξε ο Θεοδωρίμπασης

Την παραίτησή του από την προεδρεία της Δόξας Βύρωνα έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Θεοδωρίμπασης. Ο παράγοντας του αθηναϊκού σωματείου υποστήριξε πως με τα όσα έγιναν μετά το πρόσφατο ματς με τον Αρη Πετρούπολης, κατάλαβε πως οι οπαδοί του σωματείου δεν τον στηρίζουν, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί. Μια απόφαση, όπως υποστήριξε: «για λόγους ευθιξίας». Ο Θεοδωρίμπασης, πάντως, θα παραμείνει στο ΔΣ της Δόξας. Τέλος, όσον αφορά στα αγωνιστικά, το βάρος πέφτει στην αναμέτρηση με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη.erasitehniko.com

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Σ. ΑΓΓΕΛ/ΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.
ΣΟΥΓΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΕΚΔΟΡΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΙΜΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΦΥΓΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ!
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ, Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4 ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΩ.