Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Αθηνών, θα αναμετρηθούν η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Βύρωνα, με ώρα έναρξης 16.30.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ


ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2012 -2013

Στην διάθεση των φίλων της Δόξας οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2012. Η τιμή τους είναι 50 και 25 euros που απευθύνεται σε μαθητές - φοιτητές. Μπορείτε να τα προμηθευείτε απο τα γραφεία της Δόξας στο γήπεδο Εργάνη, απο τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Αθηναικού.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0 - 1













Ιδανικό ξεκίνημα για την Δόξα με νίκη εκτός έδρας επί της Ένωσης Βοτανικού με 1 - 0. Το γκόλ της νίκης ο Ζαφειράκης στο 76' λεπτό ύστερα απο κτύπημα πέναλτυ.Η Δόξα έχασε ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκόρ επι ενός αντιπάλου πού δεν δημιούργησε ευκαιρία. Δυναμική η παρουσία 200 φίλων της ομάδος βοήθησε στην επίτευξη της νίκης.Η σύνθεση της ΔΟΞΑΣ : Μπόκος, KRIEMADY, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός( 46' Ζαφειράκης ), Κατσίγιαννης ( 46' Χαλβατζής ), Παπατζίμας ( 87' Παπαχειμώνας ), Ταμπουράκης, Υφαντής, Λουσαράκης.-