Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0 - 2


Το καλοκαίρι, ο Γιώργος Τζαβέλας αποφάσισε να ασχοληθεί με την αγαπημένη του Δόξα Βύρωνα, με σκοπό να την οδηγήσει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της χώρας μας βλέπει πλέον τους κόπους του να αποφέρουν καρπούς αφού η ‘κυανή θέα’ κατάφερε να κερδίσει, επάξια, την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Χθες, το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 το [...]
Μοσχάτο φτάνοντας στις πέντε νίκες στους αγώνες μπαράζ. Οι φίλοι της Δόξας δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν το ‘παρών’ στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας τους, δημιουργώντας ακόμη μια φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα. Ενδεικτικό της χαράς των ‘κυανόλευκων΄αποτελεί το γεγονός ότι αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Δημητρόπουλου (ΣΔ Δυτικής Αττικής), διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι βγάζοντας από μέσα τους την πίεση που ένιωθαν για ένα χρόνο, όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια με στόχο αρχικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια της πρώτης θέσης τους αγώνες κατάταξης.
Μέτριο το α’ μέρος
Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 3′, όταν σε επικίνδυνο γύρισμα του Ντονέ κανένας ποδοσφαιριστής του Μοσχάτου δεν ακολούθησε, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 17, με τον Λουσαράκη να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Παπανδρέου, όμως ο νεαρός άσος έστειλε σε κενή εστία την μπάλα έξω. Οι ‘κυανόλευκοι’ ωστόσο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τη συμπλήρωση 35′ αγώνα. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Μωχάμετ, ο Παπατζήμας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο νεαρό πορτιέρο ανοίγοντας το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, οι ‘πράσινοι’ θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, όμως ο Γκούφας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ωραία πάσα του Καράμπελα και να νικήσει τον Τσαβδαρίδη.
Είχε και πάλι Λουσαράκη
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις δυο ομάδες να εμφανίζουν στο γήπεδο σημάδια κόπωσης όπως άλλωστε ήταν λογικό. Παρ’ όλα αυτά, η Δόξα ‘κλείδωσε’ τη νίκη στο 77′, όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στους αγώνες μπαράζ, Άκης Λουσαράκης, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αξίζει, να σημειωθεί ότι κατά την επιστροφή της ομάδας στην Εργάνη, αρκετοί φίλοι του συλλόγου συνόδευσαν με μηχανάκια την αποστολή ενώ ο δήμαρχος της περιοχής έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί ολόκληρος ο Βύρωνας.
ΜΟΣΧΑΤΟ (Αντώνης Δημητρίου): Μωχάμετ, Μωραϊτης, Καράμπελας, Τσάνης, Λαλιάνι, Τσίτσης, Γκούφας (68′ Χούπα), Στούπης, Κοντοπάνος (71′ Αθανασόπουλος Π.), Ντάφλας, Ντονέ (73′ Παππάς).
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Τσαβδαρίδης, Κρυεμάδι, Κατσούδας, Ακριτίδης, Ζίζηλας, Ψαρρής, Κατσιγιάννης, Κασσιανός (71′ Χαλβατζής), Παπανδρέου (58′ Ταμπουράκης), Παπατζήμας, Λουσαράκης (82′ Κουβαριτάκης).

Ρεπορτάζ : Κυριάκος Παντζαρίδης

πηγή : www.stoplekto.gr
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου