Σελίδες

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ



ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ 20 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ!

Απο την διοικηση της Δοξας Βυρωνα γινεται γνωστο οτι τα γραφεια της ομαδος θα παραμενουν ανοικτα καθημερινα απο τις 18.00 - 20.00 ολο τον Ιουλιο !


Ανέλαβε τεχνικό δίδυμο!
Τελικά όχι ένας, αλλά δύο πρόσωπα θα βρεθούν στην τεχνική καθοδήγηση της Δόξας Βύρωνα την προσεχή αγωνιστική περίοδο, που βρίσκει τον ιστορικό σύλλογο στη Β’ κατηγορία των Αθηνών. Ο λόγος για τους Λουκά Ρόππα... και Δημήτρη Ζυγούρη, που ανέλαβαν από κοινού τα ηνία του σωματείου και, συνάμα, την υποχρέωση να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα κατακτήσει την επάνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τη διοίκηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. (erasitexniko.com)

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ .Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟΣ .
    Ο Λ Ο Ι Μ Ε Λ Η !
    ΚΟΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή