Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΛΑΤΣΙ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ.......
ΜΕΡΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITE ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ''ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ'' ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΠΕΤΡΕΣ, ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου