Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΥΡΩΝΑ ''ΕΡΓΑΝΗ''.
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΡΟΠΑ ΖΥΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ........
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
- ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ. ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΘΩΣ Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!
- ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ - ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΣΤΑΡΩΒΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου