Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ


Τη δική τους ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Βύρωνα, θέλοντας αφενός να ευχαριστήσουν όλους όσουν στάθηκαν στο πλευρό τους με οποιοδήποτε τρόπο κατα τη φετινή σεζόν, αφετέρου να υποσχεθούν ότι θα δώσουν τα πάντα για να οδηγήσουν την ιστορική ομάδα στη Γ' Εθνική. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Τζαβέλλα και την Ματίλντα Μαρνέρη για όσα έχουν κάνει και για το γεγονός ότι είναι Κύριοι στις υποχρεώσεις τους αυτές τις δύσκολες εποχές. Επίσης ευχαριστούμε τον Μπάμπη Ζαχαρόπουλο, που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τον κ. Νίκο Κακογιάννη για την τεράστια προσφορά του.
Ευχαριστούμε τον φανταστικό κόσμο μας, που μας στάθηκε και μας βοήθησε στα δύσκολα και ειδικότερα όταν η ομάδα βρέθηκε 9 βαθμούς πίσω απο την κορυφή. Φυσικά ευχαριστούμε το προπονητικό επιτελείο μαζί με τον Μιχάλη Σκοπελίτη που όλοι μαζί οδηγήσαμε την ομάδα στην πρώτη θέση. Είμαστε πρωταθλητές και να είστε σίγουροι πως στα μπαράζ θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βγουμε πρώτοι"

Πηγή : ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ  20-4-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου