Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΗΤΤΑ 2-0 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

Η ομάδα του Αιγάλεω θα πάρει μέρος στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βύρωνα μπροστά σε 1500 και πλέον φίλους του που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξε το σκορ στο 40’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παπουτσή.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης
Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 48’ Τουρνάς και Δουκάκης άλλαξαν όμορφα την μπάλα που έφτασε στον Πολυκρέτη με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Δόξα στην συνέχεια βγήκε μπροστά με σκοπό να πετύχει τέρμα που θα πήγιανε το ματς στην παράταση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο Γκάμαρης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Δάρρας, Κουτσοδήμος (83’ Βουτυράς), Κουμπούλης, Πολυκρέτης, Νυκταράκης (56’ Τζανετάκος), Τουρνάς, Μακρής, Δουκάκης (73’ Πιστόλης)
ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Ζίζηλας, Παπαδόπουλος, Κρυεμμάδυ, Κατσούδας, Ακριτίδης (52’ Παπατζίμας), Κασσιανός (67’ Ταμπουράκης), Μουστακαλάκης (2’ Φώσκολος), Γκουντελίτσας, Λουσαράκης, Ζαφειράκης
πηγή :  www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου