Σελίδες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 4 - 0

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Δόξα Βύρωνα η οποία και επικράτησε της Ειρήνης Πετρούπολης με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ήδη μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-0, με τα τέρματα του Κασιανού στο 5′, του Υφαντή στο 15′ και του Φώσκολου στο 35′. Το τελικό 4-0 είχε διαμορφωθεί μόλις στο 55′ από τον Ταμπουράκη. Οι φιλοξενούμενοι πάντως προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής προς το τέλος της συνάντησης αλλά ο Βαφειάδης Δ. στο 80′ σημάδεψε το δοκάρι του Μπόκου.
Διαιτητές ήταν οι Περράκης, Μητροφάνης και Κεφαλάς.
ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κατσιγιάννης, Κατσούδας, Κριεμάδι, Ζίζηλας, Υφαντής (70′ Αγγελακόπουλος), Κασιανός (46′ Παπαντζίμας), Γκουντελίντσας, Ταμπουράκης, Φώσκολος, Λουσαράκης (55′ Κουβαριτάκης)
ΕΙΡΗΝΗ: Τσεπέρκας, Δαρδαμάνης (52′ Μπολάνο), Κούλας, Μαρκολιάς, Χαλιάσος, Λιόντος, Μανδαμανδιώτης, Αρκιτσέος (80′ Κοσμόπουλος), Βαφειάδης Δ., Τερζής (76′ Δασκαλάκης), Κατσίπης
Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)
πηγή : www.stoplekto.gr

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Στο μάτς με Πανερυθραικό 23/3/2013
Επόμενος αγώνας στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής θα παίξουν η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ με την ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα με ώρα έναρξης 17:00
                 ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0 - 0

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0 - 0
Ισοπαλία στο σημερινό ντέρμπυ με τον Πανερυθραικό με 0 - 0. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους που έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκόλ, ενώ στο δεύτερο η Δόξα ήταν καλύτερη, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πολύ καλή εμφάνιση απο τον Μπόκο ! Η διαφορά απο τον δεύτερο Χολαργό μειώθηκε στούς 3 βαθμούς, αλλά η Δόξα κρατάει την τύχη στα χέρια της, στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές! Γεμάτο το γήπεδο εκ των οποίων 250 οπαδοί της Δόξας ! Η σύνθεση της ΔΟΞΑΣ : Μπόκος, Kriehmady, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσιγιάννης (26' Ζαφειράκης), Γκουντελίτσας, Ταμπουράκης, Ρόππας (46' Ψαρρής), Λουσαράκης (75' Φώσκολος).-

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

20 ΧΡΟΝΙΑ "BLUE ARMY"


 Άν και ήταν η πρώτη φορά,ύστερα από 20 χρόνια ζωής, εν τούτοις σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας της " BLUE ARMY", που έλαβε χώρα την Παρασκευή στη Λαμπηδόνα του Βύρωνα.
Η πρωτοβουλία ανήκε στους αγνούς φιλάθλους της Δόξας Βύρωνα, που εδώ και 20 χρόνια βρίσκονται στο πλευρό της Βυρωνιώτικης ομάδας και την υποστηρίζουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
Πολλοί χορηγοί- επιχειρηματίες κυρίως της βυρωνιώτικης αγοράς, κάλυψαν την εκδήλωση και προσέφεραν πολλά και πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώθηκε.Παράλληλα βραβεύτηκαν ο Γιώργος Τζαβέλλας (διότι ξεκίνησε απο τις ακαδημίες), ο Νίκος Κακογιάννης (για την προσφορά του), ο Χρήστος Σταμοκώστας (ως ένδειξης συμπαράστασης στα δύσκολα), οι ομάδες ποσοσφαίρου '90-'91 και '94-΄95 και το τμήμα πάλης.
Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν την εκδήλωση, ενώ την επίσημη διοίκηση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μπάμπης Ζαχαρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και νύν μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γερονικολός, ο γ.α. Μιχάλης Σκοπελίτης, ενώ την ομάδα οι αρχηγοί, Ζαφειράκης, Λουσαράκης, Κατσούδας.Επίσης παρέστησαν οι Κατσιούλας, Σακκάς, Μίζιος. Από τις παλιές σειρές ήταν εκεί οι Καραλάγας, Σμυρνής, Αλεξόπουλος, Μπαρμπαλιάς και Στυλιανού.Ήταν μια ωραία, ζεστή εκδήλωση, που σαν "πρώτη",θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη όλων.
πηγή : εφημερίδα Πράσινη
Ρεπορτάζ Giannis Terilidis

ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Ο χορός της Δόξας την Κυριακή 24 Μαρτίου στο POSIDONIO με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Χατζίδου !

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Απο τον ισόπαλο αγώνα με 1-1 του 1ου γύρου 2 Δεκ. 2012
Επόμενη αγωνιστική η 26η και η Δόξα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανερυθραικό, το Σαββάτο 23 Μαρτίου με ώρα έναρξης 15:45 στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΠΑΠΑΓΟΣ 2 - 0

 
Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Βύρωνα η οποία και επικράτησε του Παπάγου με 2-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Φώσκολος στο 40’, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Λουσαράκη στο 70’. Διαιτητές ήταν οι Χαλδαίος, Γιαννόπουλος και Μπακογιάννης.

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Σταθακόπουλος (35’ Φώσκολος), Γκουντελίντσας, Ταμπουράκης (65’ Ψαρρής), Κασιανός (50’ Ζαφειράκης), Λουσαράκης
ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Εξαδάκτυλος, Δρόσος, Λιούκας, Κολοβός (70’ Παπαδόπουλος), Ζέρβας, Αναστασίου, Κοτρώτσος, Κραψίτης, Μιχαλόπουλος (50’ Μήτρο), Παπαναστασίου (80’ Κλέϊβι

Πηγή : www.stoplekto.gr

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ 2 - 2



Όταν παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, είναι λογικό να είναι φαβορί η ομάδα που ηγείται στο πρωτάθλημα. Ο Αττικός όμως αψήφησε τη λογική, τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Δόξα Βύρωνα και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την κόπωση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω, όμως και πάλι μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν τον τίτλο. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 19′, όμως το πέναλτι του Λουσαράκη απέκρουσε ο Σιγάλας. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ασαμοά στο 31′, όμως οι Βυρωνιώτες έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Ζίζηλα στο 33′. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αγαλιανός «πάγωσε» για δεύτερη φορά τους φίλους της Δόξας καθώς στο 49′ έγραψε το 1-2 για τους «πράσινους». Στο 65′ ακυρώθηκε γκόλ του Παπαδόπουλου, ως οφσάιντ, αλλά οι γηπεδούχοι τελικά έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ψαρρή να γράφει το τελικό 2-2 στο 76′. Διαιτητές ήταν οι Ιωσηφίδης, Κοσμάς και Τσάγκαρης. Τέλος να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι χαρακτήρισαν άψογη την φιλοξενία των γηπεδούχων. ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίντσας, Χαλβατζής (61′ Ψαρρής), Σταθακόπουλος (37′ Παπαντζίμας), Ταμπουράκης, Κασσιανός (46′ Υφαντής), Λουσαράκης.

πηγή :  www.stoplekto.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τζαβέλλας: «Είναι παλικάρια… τους παραδέχομαι»

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο πρόεδρος της Δόξα Βύρωνα, Γιώργος Τζαβέλλας μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των φίλων της Δόξας, στέκοντας στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μετά τον αποκλεισμό της ομάδας απο το κύπελλο κόντρα στο Αιγάλεω.
Διαβάστε αναλυτικά το ποστάρισμα του:
«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα νομίζω για την ομάδα. Μετά από χρόνια αγωνίσ...τηκε σε ένα παιχνίδι που θύμισε παλιές καλές εποχές ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες έδειξαν ότι τιμούν το βαρύ σήμα που φορούν στο στήθος και άντεξαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αγώνος με μία ομάδα που έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Είναι πρώτη στη Δ’ Εθνική και την οποία ήδη την κερδίσαμε μία φορά». «Οι παίκτες μας έδειξαν πως είναι έτοιμοι να επιστρέψουμε από την νέα χρονιά εκεί που ανήκουμε. Είναι παλικάρια και εγώ προσωπικά τους παραδέχομαι. Τώρα αρχίζουμε… μην το ξεχνάτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά τέτοια παιχνίδια τα επόμενα χρόνια»
πηγή : https://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/alexana13/

ΗΤΤΑ 2-0 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

Η ομάδα του Αιγάλεω θα πάρει μέρος στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Βύρωνα μπροστά σε 1500 και πλέον φίλους του που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξε το σκορ στο 40’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παπουτσή.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης
Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 48’ Τουρνάς και Δουκάκης άλλαξαν όμορφα την μπάλα που έφτασε στον Πολυκρέτη με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Δόξα στην συνέχεια βγήκε μπροστά με σκοπό να πετύχει τέρμα που θα πήγιανε το ματς στην παράταση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο Γκάμαρης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Δάρρας, Κουτσοδήμος (83’ Βουτυράς), Κουμπούλης, Πολυκρέτης, Νυκταράκης (56’ Τζανετάκος), Τουρνάς, Μακρής, Δουκάκης (73’ Πιστόλης)
ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Ζίζηλας, Παπαδόπουλος, Κρυεμμάδυ, Κατσούδας, Ακριτίδης (52’ Παπατζίμας), Κασσιανός (67’ Ταμπουράκης), Μουστακαλάκης (2’ Φώσκολος), Γκουντελίτσας, Λουσαράκης, Ζαφειράκης
πηγή :  www.stoplekto.gr

αποτελεσμα ημιχρόνου Αιγάλεω -Δόξα Βύρωνος 1-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 - 0 το γκόλ με πέναλτυ στο 41' λεπτό.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΟΞΑ ...LIVE

Δείτε τον αγώνα Αιγάλεω - Δόξα Βύρωνος

http://www.topiko24.gr/index.php/eidiseis-kentrkou-thematos/live.html

Προσφορά : www.topiko24.gr

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΤΤΙΚΟΣ

Απο την νίκη στον πρώτο γύρο !
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Βύρωνα με αντίπαλο την ομάδα του Αττικού.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Ρεβάνς του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Α. και η Δόξα αγωνίζεται εκτός έδρας με το Αιγάλεω την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω με ώρα έναρξης 14.30. Στο πρώτο μάτς νικήτρια η Δόξα με 2-1. ΔΟΞΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !

ΧΑΙΔΑΡΙ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0 - 1


Την απόσταση ασφαλείας από τον Αθηναϊκό αύξησε η Δόξα Βύρωνα η οποία πέρασε από το Χαϊδάρι νικώντας με σκορ 1-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες φάσεις από τα δύο καρέ. Η Δόξα Βύρωνα προηγήθηκε νωρίς με λόμπα στο 5΄του Λουσαράκη και από το σημείο αυτό και μετά φύλαξε τα νώτα της προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουντουρέλλης-Κουτσογιάννος μέτρια ΧΑΪΔΑΡΙ: Κορδάς, Πολίτης (73′ Παναγιωτακόπουλος), Ρούσα, Μεσίνι, Αρβανίτης (81′ Μαλαξιανάκης), Μπατής, Κακαράκης (53′ Πλακοστάμος), Χριστούλης, Καρώνας, Πανούσης, Ρούπι ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Βούτας (2′ Ακριτίδης), Γκουντελίτσας, Ταμπουράκης (73′ Φώσκολος), Κασιανός (58′ Ζαφειράκης), Λουσαράκης. Πηγή : www.stoplekto.gr