Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 3 - 0

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η Δόξα Βύρωνα νίκησε με άνεση τον Άρη Πετρούπολης με 3-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν με κεφαλιές ενώ από το πρώτο εικοσάλεπτο οι Βυρωνιώτες είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Η Δόξα άνοιξε νωρίς το σκορ στο 8΄με τον Ταμπουράκη ενώ στο 18΄ο Παπαδόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Το 3-0 για τη Δόξα έκανε στο 55΄ο Ζαφειράκης
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες με τον Πιτέλη στο 9΄τη δυνατή κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Δόξας και στο 52΄σε σουτ του Τζαμαλή.
Από το 72΄ ο Άρης Πετρούπολης αγωνίστηκε με 10 παίκτες μετά τον τραυματισμό του Αλειφέρη και ενώ είχαν γίνει οι επιτρεπόμενες αλλαγές.
Η Δόξα Βύρωνα είχε δοκάρι μόλις στο 1΄με τον Λουσαράκη
Καλός ο διαιτητής Περάκης
Δόξα Βύρωνα: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός(46΄Ζαφειράκης), Κατσίγιαννης (65΄Φώσκολος), Παπατζίμας (55΄Χαλβατζής), Ταμπουράκης, Υφαντής, Λουσαράκης
Άρης Πετρούπολης : Λιβανός , Αλειφέρης , Πάντος( 46΄ Τσολάνης ), Γεωργακόπουλος , Πιτέλης , Μουρτζάκης , Τζαμαλής ( 70΄Γεγές ), Βάλσαμος ( 51΄Λουρμπάκος ), Ασημακόπουλος , Λεμπέσης , Μαμάκος
Πηγή :  www. stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου