Σελίδες

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2 - 1

Ενώ ο αγώνας είχε αρχίσει και όλοι βλέπαμε ένα ωραίο ματς, περίπου στο 20' άρχισαν τα πρώτα επεισόδια (εκτός γηπέδου) καθώς την ώρα που έρχονταν οι οπαδοί της Δόξας συναντήθηκαν με οπαδούς του Χολαργού με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός εντός και εκτός γηπέδου.
Τελικά οι περίπου 50 «κυανόλευκοι» οπαδοί παρακολούθησαν το β' μέρος από τις κερκίδες του γηπέδου του Χαλανδρίου, με την συνοδεία των ΜΑΤ.
Επίσης, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Δόξας, δέχονταν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού αντικείμενα στον πάγκο τους, από τους φιλάθλους του Χολαργού και δεν μπόρεσαν ούτε για μια στιγμή να σηκωθούν από την θέση τους.
Ας περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι όπου στο 9′ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Ξηντάρα στο 52′ να κάνει το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67′ με τον Ταμπουράκη σε 2-1.

Διαιτητές:
Χαρίτος, Ακριβός - Χριστοδούλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ:
Ξάνθος, Χάλος, Λύρας, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Μαντζανάς, Τζέλι(85′ Καραατσάνης), Ξηντάρας, Βλασερός(46′ Σινοτρακάι), Ζώης(74′ Παπαδημητρίου)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ:
Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός(54′ Φώσκολος), Κατσιγιάννης(46′ Ζαφειράκης), Παπατζίμας(64′ Χαλβατζής), Ταμπουράκης, Υφαντής, Λουσαράκης
Πηγή : http://skaouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου