Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2-0ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ [.....]
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, (ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ), ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΟ 73' ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 0-0 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΟΞΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 50' ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ 83' ΣΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ Η ΛΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ 92' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΑΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ.
Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 65' ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕ 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ (ΤΣΑΓΑΛΑΣ), ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ:
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑΣ (Λ.Τ. 65' ΛΥΡΙΤΣΗΣ), STUDZIENNY, ΚΙΛΙΑΣ, KRIEMADY (46' ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ), ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΡΟΠΑΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (82' ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ), ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ.

video:spdoxav.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου