Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α! Ε.Π.Σ.Α. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ.....
16:00 ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.
ΑΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ. ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ (2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ), ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2010 ΣΤΗΝ Α! ΑΘΗΝΩΝ ΞΑΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ 2-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ 2-1 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 0-1 ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΑΡΙΤΟ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ 0-2, ΔΟΞΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ 2-2, ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΔΟΞΑ 0-2 ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3) ΚΑΙ ΧΑΛΙΑΣΟ.
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟ doxavirona.blogspot.com
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

photo - google earth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου