Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 1-2

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ  ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ. Η ΔΟΞΑ ΣΤΑΘΗΚΕ.....
ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ 23' ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΕ ΛΟΜΠΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΡΟΠΑ (ΝΟΜΙΖΩ, ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ) ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ Ο ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ (PHOTO) ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ!!
Η ΔΟΞΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (50') ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΟΛΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (55'), ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΡΟΠΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!
ΣΤΟ 60' ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΥ Η ΔΟΞΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 3 ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ASSIST ΤΟΥ ΛΟΥΣΑΡΑΚΗ.ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ Ο ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ:
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, KRIEMADY, STUDZIENNY, ΑΙΒΑΖΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΛΑΖΑΡΟΥ (72' ΤΣΑΓΑΛΑΣ), ΡΟΠΑΣ, ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ (65' ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ), ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (82' ΧΟΡΤΣΑΣ), ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΑΛΑΓΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΧΑΜΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
PHOTO: KOSTAS ANAGNOSTOPOULOS IMAGES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου