Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 25-9-2011 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2011-2012 ΣΤΟ.......
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΙΣ 16:30.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗ ΣΤΙΣ 15:00.
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΔΩ:
http://doxavirona.blogspot.com/2011/09/blog-post_1852.html
ΤΟ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΣ (Α' ΒΟΗΘΟΣ), ΣΑΜΟΪΛΗΣ (Β' ΒΟΗΘΟΣ). ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ  ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ (Α' ΒΟΗΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Α' ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ  1-4, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ doxavirona.blogspot.com ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου