Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ.


ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΑΪΒΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ........
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛ.
ΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.
Ο ΑΪΒΑΛΗΣ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΣΤΟ 90' !!!???!!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΘΕΙ, ΑΠΟ ΒΙΑΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΣΩΝΙΤΗ Β. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 65' ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 90' ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΟΥΤ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ, ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΪΒΑΛΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ''ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ'' ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΑΪΒΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΗ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ, ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ''ΚΥΡΙΕ'' ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, ΕΞΕΛΛΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ BLOG, ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΤΑ ΣΒΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α.!!! ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑ_._._._Σ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου