Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010-2011 ΜΕΡΟΣ 1ο

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ  0-1 
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β! Ε.Π.Σ.Α. Η ΔΟΞΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.......
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 0-1 ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΚΗ ΛΟΥΣΑΡΑΚΗ ΣΤΟ 17'.
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ 60'
-Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΑΛΑΓΑ ΣΤΟ 77', ΣΤΙΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ (77' ΤΣΑΓΑΛΑΣ), STUDZIENNY, ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ (88' ΠΑΠΑΦΙΛΛΙΠΟΥ), ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (65' ΣΤΑΙΚΟΣ), ΡΟΠΠΑΣ, ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ  3-0
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΪΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ  ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!
ΣΚΟΡΕΡ ΟΙ- ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ 18' (ΦΩΤΟ), ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ 75' ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 80'
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.
-ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΣΤΑΙΚΟΣ (79' ΛΕΒΕΝΤΗΣ), ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΡΟΠΑΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (88' ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ (82' ΤΣΑΓΑΛΑΣ).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ  0-2
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘΗΝΩΝ! ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ Ο ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ 34' 44'.
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-3 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕ 0 ΠΑΘΗΤΙΚΟ.
-ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 0-0.
-ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΑΝΗ.
-ΤΑ 3 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
-ΟΙ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΣΤΑΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΡΟΠΑΣ (80' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (84' ΛΕΒΕΝΤΗΣ), ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ (75' ΤΣΑΓΑΛΑΣ).
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 0-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ. ΑΤΥΧΗ Η ΔΟΞΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ (ΦΩΤΟ).
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ- 
-ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ.
-ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕ.
-ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
 ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ (85' ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑΣ), STUDZIENNY (75' ΛΕΒΕΝΤΗΣ), ΣΤΑΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΡΟΠΑΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (71' ΤΣΑΓΑΛΑΣ), ΛΟΥΣΑΡΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ.


ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 2-2
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΟ. ΙΣΟΠΑΛΟ 2-2 ΤΟ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΚΟ. 
ΣΚΟΡΕΡ- ΑΪΒΑΛΗΣ 42' ΛΕΒΕΝΤΗΣ 57'
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ- 
-ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
-Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕ ΜΕ ΓΚΟΛ.
-ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. (6' - 85')
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΧΑΛΒΑΤΖΗ, STUDZIENNY, ΠΑΠΑΔΑΤΟ, ΑΪΒΑΛΗ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΑΡΑΛΑΓΑ, ΡΟΠΑ, ΤΣΑΓΑΛΑ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ (89' ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟ), ΝΤΑΛΙΑΝΗ.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ  2-0
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΑΛΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΙΖΟΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΣΣΙΣΤ  ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.
ΣΚΟΡΕΡ- ΤΣΑΓΑΛΑΣ  1' - 50'
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ- 
-ΤΑ 2 ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΙΖΟΝ.
-Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 15 ΕΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΑΡΚΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!
-Η ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ ΑΡΚΕΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
-Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 87' ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΡΙΨΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ 2-0.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΖΑΡΚΑΔΗΣ, ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΑΪΒΑΛΗΣ (90' ΣΤΑΙΚΟΣ), ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΓΑΛΑΣ (70' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ), ΡΟΠΑΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ (45' ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 1-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β! ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. 1-1 ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ 93' ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΣΕ ''ΚΡΕΜΑΣΕ''ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!
ΣΚΟΡΕΡ - ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ 93'   (ΦΩΣΤΗΡΑΣ 41')
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 63', ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!
-Η ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ BIRBILI ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ.
-Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!
ΣΥΝΘΕΣΗ-
BIRBILI, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, STUDZIENNY, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΑΪΒΑΛΗΣ (45' ΚΙΛΙΑΣ), ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΓΑΛΑΣ, ΡΟΠΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (63' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ) ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ.ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΧΟΡΤΟ). ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
ΣΚΟΡΕΡ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ 16', ΚΙΛΙΑΣ 52'  (Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 22')
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΛΙΑ.
-ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΤΕ Ο Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Γ! ΑΘΗΝΩΝ.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
BIRBILI, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΚΙΛΙΑΣ, ΑΙΒΑΛΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (90' ΚΟΥΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ), ΤΣΑΓΑΛΑΣ (80' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ), ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, ΡΟΠΑΣ.
ΑΦΟΒΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 2-1
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΦΟΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.
ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.
ΣΚΟΡΕΡ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ 11'  (ΑΦΟΒΟΣ  51' - 52')
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΔΟΞΑ!!!
- Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!
-Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΦΟΒΟΥ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!!
-ΤΑ 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 0-1 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΣΤΟ 86' ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 2-1.
- ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΤΣΑΓΑΛΑ ΣΤΟ 89' (ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ).
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΚΙΛΙΑΣ (70' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ), ΑΪΒΑΛΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΓΑΛΑΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, ΡΟΠΑΣ.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1-0
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η 10η ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ.
ΣΚΟΡΕΡ - ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ  48'
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ-
-ΛΙΓΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΟΒΟ.
-ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 21' ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 0-0.
ΣΥΝΘΕΣΗ-
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, STUDZIENNY, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΑΪΒΑΛΗΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ (81' ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ (90' ΛΑΖΑΡΟΥ), ΤΣΑΓΑΛΑΣ (68' ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΠΑΣ.


ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 1ο ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου