Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΓΑΛΑΤΣΙ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 1-0


ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ 1-0. Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ..........
ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΜΑΔΑ! ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 20' ΟΤΑΝ Ο ΡΟΠΑΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΛΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΟ 82' ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ 85' ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ 40', ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ!!!
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ  ΒΥΡΩΝΑ! ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ 15' ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!!
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΛ. ΣΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ:
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ (50' Λ.Τ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ), ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑΣ (45' ΤΣΑΒΔΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΪΒΑΛΗΣ, ΚΙΛΙΑΣ, STUDZIENNY, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ, ΤΣΑΓΑΛΑΣ (62' ΛΑΖΑΡΟΥ), ΡΟΠΑΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ.

PHOTO: ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου