Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM! ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΡΟΠΑΣ-ΖΥΓΟΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΡΕΠΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ).
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ!
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:30 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ.
- ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!
- ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου